Vippen

Microneedling med Skinpen™

Microneedling med Skinpen™ kan forvandle en problematisk hud til en naturlig jevn og vakker hud. Tenk, hvis du kunne få en vakrere hud – både sikkert, effektivt og raskt. Det kan faktisk godt la seg gjøre!

Om Skinpen™ og hva den brukes til

 

SkinPen™ skaper kontrollerte mikroskader i huden for på denne måten å stimulere kroppens naturlige sårhelingsprosess, mens den minimerer celleskadene. Resultatet er en effektiv gjenoppbygging av arrvevet, mens den overordnede hudstrukturen forblir intakt. Behandlingen stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Helt naturlig!

Microneedling kan utføres på alle hudtyper og pigmentforandringer.  Skinpen™ har klinisk beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloide arr og uren hud. Den forbedrer skadet og brent hud og har en oppstrammende effekt på huden.

Microneedling er en revolusjonerende behandling innen anti-age, når man ønsker hudforyngelse og ansiktsløft uten kirurgi.

Skinpen™

Microneedling

Behandlings områder

 • Akne arr
 • Rynker og fine linjer
 • Strekkmerker
 • Ujevn/grov hudstruktur
 • Rosacea
 • Løs hud
 • Pigmenteringer
 • Arr
 • Store porer
 • Livløs og gusten hud
 • Inngrodd skjegg
 • Generell hudforbedring

Kontraindikasjoner

 • Gravide / ammende
 • Aktiv akne
 • Eksem
 • Betennelse i huden

"Hvor gammel du er, er din business. Hvor gammel du ser ut, er vår!"

Nina Nikita, Vippen velvære

Kur

Vi anbefaler som regel en kur på 3-6 behandlinger for å oppnå varige forbedringer. Hvor mange behandlinger du trenger avgjøres ut i fra hva du ønsker å behandle huden for. Det er vanlig at du kan se forbedringer allerede etter første behandling, men de fleste hudforbedringer vil trenge fra 3–6 behandlinger på klinikken. Det er derfor viktig at du fullfører programmet vi har satt opp til deg.

Resultatene du vil oppnå på lang sikt tar litt lengre tid fordi cellene våre fornyer seg med 3 ukers mellomrom. Hudens tilstand og helse vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk. 

Etter endt kur anbefaler vi at du tar en vedlikeholdsbehandling en gang i året.

Bivirkninger

Umiddelbart etter behandlingen kan huden være lett rosa til rød og kan virke lett til moderat solbrent. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. BB-cream får du av din behandler om ønskelig som dekker over rødhet og beskytter huden.

I noen tilfeller kan det oppstå tørrhet, ru hud, stramming i huden, rødme, kløe, avskalling, ubehag, ømhet og en brennende følelse. Disse symptomene går imidlertid over med tiden uten ytterligere komplikasjoner.

Ekte mennesker. Ekte resultater

Hudforbedring allerede etter første behandling

microneedling

Vi setter sammen en egen serum-cocktail til deg

Skreddersydd etter din hud og hva den trenger.
Vi har et bredt utvalg av serum. Her er noen av de mest brukte.

microneedling
Hyaluronsyre
Microneedling
Vitamin C
microneedling
MelanoOut
Microneedling
Antiaging

Om de forskjellige serumer fra MCCM Medical Cosmetic

Hyaluronsyre

Hjelper til med behandlingen av linjer/ rynker og ekspresjonslinjer med umiddelbare
resultater. Gjennopretter og opprettholder ett høyt fuktighetsnivå i huden. Øker elastinen og reparerer
ødelagt og skadet vev. Ved å stimulerer fibroblast funksjonen og kollagen produksjonen, vil den
naturlige aldrings prosessen bremses.

Vitamin C

Har lysnende- og antioxidante egenskaper som beskytter huden, reduserer utseendet på linjer/rynker, øker kollagen produksjon, fremmer en bedre hudhelse og gir ett glødende utseende. Tegn på ujevn hudtone og pigmentering vil reduseres. C vitamin  beskytter også huden mot UVA/UVB stråler.

MelanoOut

De aktive ingrediensene gir en 
kraftig og rik antioxidant kombinasjon. Den er spesielt egnet for og redusere hudproblemer med hyperpigmentering og alders pigmentering. MelanoOut 
forhindrer fotoaldering, forbedrer akne arr og gir huden et mer ungdommelig utseende. 

Antiaging

Er rik på revitaliserende ingredienser, som brukes til foryngelse av huden. Kombinasjonen av Panthenol, DMAE, Organic Silicon, Centella Asiatica og Hyaluronsyre vil redusere tegn på aldring. Huden vil gjenstå som fuktig, nærende, glattere og revitalisert

Gratis konsultasjon eller bestille time?