Vippen

Kosmetisk filler - hyaluronpenn

2 ml satt av Nina Nikita med hyaluronpenn

 

Filler med hyaluron penn, en helt ny måte å sette fillers på – uten nål! Ved hjelp av stempeltrykk presses hyaluron filler inn i huden. Lynkjapt og presist, uten sprøyter og smerter. Enkelte er svært sensitive på leppene og kan kjenne noe ubehag. I slike tilfeller kan vi legge et lag med bedøvelsekrem for å gjøre behandlingen så komfortabel som overhodet mulig.

Denne metoden er langt mer skånsom for huden enn tradisjonell filler. Det er også mindre sannsynlighet for komplikasjoner. 

Behandlingen tar mellom 15 og 60 minutter. Resultatet varer i 4- 12 måneder.

Dersom det er første gang du setter filler må du regne med at det går ut litt raskere. Hos noen går det ut etter bare 2 uker, mens hos andre sitter det i flere måneder første gang. Dette skjer også ved tradisjonell filler med nål.
Er du flink å holde deg hydrert så vil det holde lengre. Dette kommer av at filleren, som er hyaluron (fuktighet), blir absorbert og brukt av kroppen. Ved å være godt hydrert vil du da bremse denne prosessen.
Etter hvert som du tar mer filler/påfyll vil det sitte lengre og lengre og helt opp til 1 år!

 

Plump og fuktighet

Hyaluronpenn

Behandlingen

Ved hjelp av stempeltrykk presses filler inn i huden. Prosedyren utføres uten nål, og er dermed relativ smertefri. Altså en veldig skånsom, men ettertraktet effekt. Da det ikke involverer en invasiv sprøyte som skjærer ned i huden, legger filleren seg øyeblikkelig naturlig i vevet. Hyaluronpen filler er egentlig utviklet for å sette Insulin for diabetikere uten at man trenger nål men teknikken er videreført til beauty-industrien til å forstørre lepper.
 
 

Bruksområder:

Det er populært å bruke hyaluronpen filler til å forstørre lepper, men den kan også brukes i sinnarynker, nasolabialfurer, marionettelinjer, smårynker og hals.
OBS! Vi setter ikke filler under øyne – da dette ikke er den mest egnede teknikken for dette. For tear trough behandling anbefaler vi injeksjoner med nål for å oppnå best mulig resultat.
 
 

Etter behandling:

Unngå å plukke på behandlet område
Unngå grov skrubb
Unngå solstudio, laser og hårfjerning
Unngå badstue og «sterke kremer»
Unngå ansiktsbehandling på området.
 

 

Kontraindikasjoner

 
 • Diabetes
 • Gravide og ammende
 • Kreftpasienter og de som går på cellegift
 • Blødersykdom
 • Sterke blodfortynnende tabletter
 • Keloidose
 • Hypersensitive
 • Isotretinoin
 • Allergi mot lidokain
 • Kortisonkur
 • Mindre enn 3 uker siden Cv19 vaksine

Bivirkninger:

Det oppstår sjelden alvorlige bivirkninger ved denne typen behandling. Hyaluronpen kan utløse herpes simplex , blåmerker, irritasjon og lett inflammasjon ( forsvinner etter 24-36 t ) rødme og hevelse.

"Hvor gammel du er, er din business. Hvor gammel du ser ut, er vår!"

Nina Nikita, Vippen velvære

Gratis konsultasjon eller bestille time?