Vippen

Herbs2peel:
Urtepeel til hele kroppen

Herbs2Peel urtepeel er helt uten kjemiske tilsettningsstoffer

Alltid like trygt og effektivt

Herbs2peel kommer i to forskjellige metoder. Beauty Peel og Corrective Peel. Les mer om forskjellen mellom disse lengre ned på siden.

Herbs2peel urtepeel har vist seg å være en svært vellykket behandling for mange forskjellige hudproblemer, til det å bare oppnå hudforyngelse og regenerering. Den kan brukes på en hvilken som helst del av kroppen, også på strekkmerker og såkalt mamma-mage. Dersom kremen ved ett uhell kommer inn i øynene eller munnen vil de ikke brenne, svi eller forårsake annet ubehag, og den kan lett vaskes ut med vann fra springen. Det faktum at det ikke finnes noen kjemiske tilsetningsstoffer eller syntetiske slipemidler i kremen viser hvor pålitelig og sikker kremen og behandlingen er – en betydelig forskjell i forhold til de mange andre peelingmetodene i dagens marked. Vi gir deg en urtepeel som er helt naturlig – uten kjemiske tilsettningsstoffer. Sunn hud er vakker hud. Gi huden din en sjanse til å være naturlig vakker.

Beauty peel

Frisk hud på en dag

Prøv Beautypeel – passer alle hudtyper !

Beauty Peel har de beste fordelene i en enkelt behandling.

14 forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg strålende effekter. Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød.

Vi tilpasser behandlingen til alle hud-tilstander og den er helt uten nedetid.

Hvorfor velge Herbs2Peel Beauty Peel?

Denne behandlingen er en effektiv løsning utviklet med flere fordeler for å forbedre hudens helse og glatthet, som inkluderer: Gusten hud , kviser , regulering av sebumproduksjonen, rensing av porene, avgifter vev, regulerer hudmetabolismen ved å øke blodsirkulasjonen og ikke minst anti-aging profylakse og forbedring av hudkonturer ved å stramme porene.

Corrective peel

Ny hud på fem dager

C-Peel – problemløseren!

 Corrective peel er en «korrigerende» og dyp peeling – et positivt alternativ til andre hud foryngelsesmetoder, helt uten negative bivirkninger. I motsetning til kjemiske peelinger og laser som skaper en kontrollert skade på huden for å generere ny cellevekst, så penetrerer urtesammensetningen i H2P dypt inn i huden og resulterer i en fantastisk fornyelse skapt av stoffer med aktive regenererende egenskaper. C-Peelen gir deg et fantastisk og  mer naturlig resultat på bare 5 dager!

Oppdag en av verdens mest anerkjente Peeling metoder. Peelingen uføres bare i klinikk og av godkjente hud terapauter, hudleger og estetikere verden over. H2P er en velprøvd metode, med over 50 års erfaring og en rekke suksesshistorier. H2P er trygt, effektivt  og behandler de fleste hudlidelser.

Behandlingsforløp for c-peel

På klinikken

Dag 1

Herbs2Peel påføres på klinikken av en sertifisert Herbs2Peel hudpleier.

Huden din vil få et "blussende" utseende.

Du går hjem med 3 forskrevne hjemmepleie produkter for å pleie og beskytte huden i 5 dagers prosessen. Disse produktene er drøye og du har de i lang tid etterpå.

Hjemme

Dag 2

Du bruker de foreskrevne hjemmepleie produktene

Huden din vil se normal ut

Og få en sunn glød
Hjemme

Dag 3

De første tegnene på peeling kan vises.

Fortsett å bruke hjemmepleie produktene

Husk å ikke plukk på huden


Hjemme

Dag 4

Huden din vil flasse mer merkbart. Det kan være lurt å holde seg hjemme denne dagen.

Fortsett å bruke hjemmepleie produktene.

Husk at produktene roer ned, pleier og beskytter huden din.

klinikken

Dag 5

Du kommer tilbake til din hudpleier for oppfølgende behandling.

Eventuelle rester av​ gammel hud vil bli fjernet på dette tidspunktet.

Huden din vil bli brakt i balanse og tilført viktige vitaminer og næringsstoffer.
Din nye hud vil bli avslørt!
Fortsettelsen

Husk

å ta godt vare på huden din.

Rens huden din daglig.

Ikke glem å tilføre korrekt næring og beskyttelse til huden. Vi har produktene din hud trenger for å trives. Etter disse fem dagene vil du fortsatt ha mye igjen av de tre produktene dine. Fortsett å bruke dem, de er fantastiske!


anti age

Prøv skjønnhet

Du vil like det

Besøk nettbutikken eller bestill time nå!